Kerstworkshop 2019 Kerstworkshop 2019
Kerstworkshop
Op dinsdag 17 december organiseren we weer een gezellige kerstworkshop in ‘De Ark’. We beginnen om 20.00 uur.

Je kunt kiezen uit een kerststuk op een boomschijf met metalen kroon (foto 1 en 2) of een groenkrans (foto 3). De kosten zijn € 20,=. Kies je voor een boomschijf of krans met verse bloemen dan is de bijdrage € 25,=. Dit is inclusief koffie/thee met iets lekkers en alle materialen behalve minikerstlichtjes op batterijen. Deze graag zelf meenemenDe opbrengst is voor de kerk.

Voor meer informatie en/of aanmelding: 
Thea Bosch,  0348-553236, thea@tebometaal.nl


lees meer »
 
Gemeente dag 2017 Gemeente dag 2017
Hier de flyer van de gemeente dag 2017:

 
Gemeente avond 2016 Gemeente avond 2016
 
Gemeentedag Gemeentedag
Weer een leuke gemeente dag dit jaar! Klik op lees meer voor de flyer!
lees meer »
 
Zomeravond 2014 Zomeravond 2014
Zaterdagavond 12 juli was er een Zomeravond georganiseerd.
Het was erg gezellig en we zijn super sportief bezig geweest!
Hier onder enkele foto's:
 


lees meer »
 
Saluutjes uit Belgie Saluutjes uit Belgie
Van 29 mei (Hemelvaartsdag) t/m 1 juni waren Fam. van Bruggen met gemeenteleden uit Roeselare bij ons in Lopikerkapel. Hier een bericht en foto's:

Saluutjes uit Belgie,

“salut” (salu) zo wordt onder ons gezegd bij het afscheid; een groet of eigenlijk heilbede, dat is een gebed om zegen en voorspoed voor de persoon die je achter laat. Met die groet in de diepste zin namen we afscheid van de Kapellenaren na een verblijf in de boerderij. We werden met zoveel liefde ontvangen in De Ark en de kerk. Het heeft ons bescheiden en verlegen gemaakt; we hebben telkens heerlijk gegeten van het verse brood en de net gemolken melk. En wat hebben ons jongeren genoten van de BBQ van Adriaan en Gabriel en de lunch bij Marjolein en wat leerzaam was het op de boerderij bij Matte en Sandra voor jong en oud! Het meest nog waren we gezegend met de gesprekken en ontmoetingen. Voor onze jongeren was het zo goed om te ervaren dat ze met hun geloofsbeleving, vragen en mooie ontdekkingen van Gods liefde, niet een enkeling waren zoals in Roeselare. Zij konden zomaar in de vanzelfsprekendheid zijn dat al die jongeren ook –net als zij- christen zijn. Samen zongen we mooie liederen en maakte we muziek. Ik denk dat het voor de jongeren in Kapel welhaast net zo bijzonder zal zijn geweest, wat waren jullie enthousiast en betrokken. Jazeker, we werden rijk gezegend in Kapel en de jongeren hebben zich van hun beste kant laten zien. Toch ging vandaar de reis weer terug naar het zuiden en na een lange reis van 4 uur stonden daar hun papa’s en mama’s te wachten; wat konden we vertellen! Het was heel bijzonder om samen te mogen herkennen en ontdekken dat de band van broeders en zusters in geloof geen grenzen, leeftijden en kleuren kent. In het bijzonder onze dank aan de familie van der Lee en Huig voor alle goede zorgen. Bovenal dank aan de Heere die ons gespaard en bewaard heeft en ons zoveel goedheid heeft doen ervaren.

ds. en mw. Van Bruggen, Roeselare (Belgie)

Klik op lees meer voor foto's
 
lees meer »
 
Foto's gemeente activiteit zaterdag 22 juni 2013 Foto's gemeente activiteit zaterdag 22 juni 2013

Zaterdag 22 juni 2013 was er een goed bezochte gemeente activiteit, klik op lees meer voor foto's !

lees meer »