Zendertjes 12 juli 2016

Dinsdagochtend 12 juli, tijd voor de eerste Zendertjes-ochtend. Joke opende in de Ark met Romeinen 1:16-17. Wij hoeven ons niet te schamen voor het Evangelie en krijgen juist de opdracht om het te verspreiden.

Op de camping aangekomen, mochten we 6 kinderen inschrijven. Daarna hebben we een aantal liedjes gezongen en heeft Joke het verhaal van Zacheüs verteld. We mochten horen dat Zacheüs spijt kreeg van wat hij heeft gedaan en dat Jezus met hem in gesprek ging, aan tafel!

Daarna hebben de kinderen een ganzenbord geknutseld over het leven van Zacheüs. Zo kunnen ze tijdens het spelen nog eens terug denken aan deze leuke ochtend!

Groetjes, Marieke

Gezellig knutselen!