Vrijdag 2 augustus 2019 Vrijdag 2 augustus 2019
Vanmorgen gingen we een spel maken van stenen, boter, kaas en eieren.
Ieder kind kreeg 10 steentjes die ze moesten verven, 5 stenen in een kleur en de andere 5 stenen in een andere kleur. Ze mochten ze ook versieren of er een dier van maken. Iedereen was erg enthousiast en zelfs de ouder en oma deden mee om er iets leuks van te maken. Na afloop van het spel maken kreeg ieder een plankje om het spel op te spelen en een leuk doosje om de stenen in te bewaren. Het ging ook nog even regenen maar we zaten gelukkig droog onder de overkapping van Shirley, we werden door haar weer voorzien van drinken en fruit.

datum en tijdstip 15-12-2019 om 18:30

datum en tijdstip 15-12-2019 om 9:30