Dinsdag 30 juli 2019 Dinsdag 30 juli 2019
Marjolein vertelde vandaag het bijbelverhaal uit Jozua 4 over de gedenkstenen in de Jordaan. Deze stenen staan voor de 12 stammen van Israël. Het water van de Jordaan werd tegengehouden door de aanwezigheid van de Ark. Als gedenkteken werden er twaalf stenen neergezet in de Jordaan, die hier tot op de dag van vandaag nog staan. Door deze gedenkstenen, zullen we dit verhaal nooit meer vergeten.

Als verwerking hebben we een bordje gemaakt, waar je op iets op kan schrijven wat je niet vergeten mag! Ook hangt er een briefje aan met 'God zorgt voor ons'.. ook dit mogen wij niet vergeten. Het was een leuke ochtend met elkaar.. We werden goed verzorgd met limonade en heerlijk fruit!

datum en tijdstip 15-12-2019 om 18:30

datum en tijdstip 15-12-2019 om 9:30